Disclaimer voor Cocofien
Cocofien, hierna te noemen Cocofien, verleent jou hierbij toegang tot www.cocofien.be (website) en nodigt je uit het aangebodene te kopen.

Cocofien behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan jou mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Cocofien spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig is.

De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Cocofien.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de website Cocofien geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. Je kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen. Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website. Cocofien oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of e-mail.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Cocofien en haar bezoekers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Cocofien, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

© 2018 - 2022 Cocofien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel