Al jaren spookt het door m'n hoofd om een webshop te openen. En hier is ie dan! Ik heb er een tijdje over moeten nadenken wat ik erin wou steken. Wat voor mij vooral belangrijk was is dat het mijn creatieve brain kan stimuleren en dat ik vooral plezier kan hebben erin.

Cocofien. En dan vooral Fien. :) Fien is de vizsla van m'n leven. Al mag ik dat niet hard zeggen, onze andere V kan nogal jaloers zijn, maar 'Huba' zou gelijk ook niet goed klinken voor de shop. :)

De shop zal leuke dingen bevatten waarvan ik zelf het gevoel zou hebben: "moet ik hebben!" Dus ga er dan ook maar van uit dat de spulletjes die hier te koop staan ik zelf ook heel graag wou. - tadaaaaa -

 

 


Geboren in het wonderlijke jaar 1984. Mijn vrije tijd besteed ik voornamelijk met mijn verloofde Kim en onze honden Fien en Huba. Onze Hunter hebben we helaas veel te vroeg moeten afgeven, doch ben ik nog niet klaar om hem offline te halen. Omdat Fien niet zonder vriendje kon, hebben we Huba geadopteerd uit Hongarije. Een goede zet volgens ons, Fien gelukkig, Huba gelukkig, wij gelukkig. Lange wandelingen, een avondje voor de tv, eens goed gaan eten of gewoon gezellig onder vrienden hangen, dat zijn de dingen die ik wel weet te appreciëren. Alsook q-time met mijn mama. Een vrouw uit de duizend.

Na mijn jarenlange ervaring in de horeca weet ik ook dat ik een persoon ben die graag met mensen omgaat, dus in plaats van mijn ideëen op papier te zetten opteer ik ervoor om jouw ideëen tot leven te brengen! Ik volgde Desktop Publisher, Grafische Vormgeving en Webdesign bij Syntra Genk. Tijdens de opleiding wist ik dat ik mij vooral wou verdiepen in de grafische vormgeving. Het webdesign komt af en toe nog eens van pas, vooral voor kleinere projecten. Het liefst neem ik iemand zijn idee vast en werk ik het creatief uit op papier. In het papier is mijn ervaring trouwens groter geworden, ik werk namelijk sinds 2015 in 'Printsalon' te Hasselt dat behoort tot één van de grootste digitale drukkerijen in Limburg. Ik kan dus niet alleen vertellen welk ontwerp het mooiste uitkomt op welk papier, maar kan ik je elk voor- en nadeel vertellen van de keuze die je wit maken.

© 2018 - 2022 Cocofien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel